Jag är fjärde generationen på kennel Stenänga, och faktiskt också den fjärde generationen att bo på mitt barndomshem Stenänga!!

2007 flyttade jag och Magnus med våra fyra barn tillbaka hit och här bor vi nu tillsammans alla våra djur: Hästarna, Kaninen och framför allt våra hundar!!
Hela mitt liv har varit fyllt med djur i alla former! Jag var aktiv tävlingsryttare och tävlade i hoppning upp till svår klass fram tills barnen föddes, sedan blev det svårt att kombinera så numera rider jag bara på hobbynivå.

Hundarna har alltid varit viktiga för mig då vi alltid haft hund i familjen, så när jag flyttade hemifrån var det en självklarhet att jag skulle ha hund.
Jag hade blivit blixtförälskad i en bekants whippet så för mig var valet enkelt: Klart jag skulle ha en Whippet!!
På våren 1990 kom så Equus Origanum ”Sigge” och Equus Olive ”Oliver” in i mitt liv. Oliver gick tyvärr tragiskt bort när han var bara dryga året, så sedan hade jag bara Sigge fram tills jag skaffade min första Ridgeback Lövfällans Lavanda ”Elsa”.
För närvarande har vi tre hundar i familjen: Ridgebacktiken Binti från vår B-kull (se Bintis sida) och så våra yrväder Whipparna Fanny och Knut.